Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
09.03.2021
Ostružiník obsahuje minerální látky či vitaminy a snižuje tlak
Ostružiník je víceletý keř z čeledi růžovitých. Jeho trnité šlahouny mohou dorůst i několika metrů. Je známý i pod názvy černá malena, ježiník, če... číst celé
09.02.2021
Sedm pravidel pro pěstování bylinek v zimě za oknem
Čerstvé bylinky dodávají pokrmům chuť i vitaminy a dopřát si je můžeme i během zimy. Jejich pěstování v bytě není nijak složité, ale přesto je potřeba... číst celé
21.01.2021
Rakytník
Kdo by jej neznal rakytník řešetlákový - zázrak plný vitamínů, náš český citrón, první pomoc při chřipce. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Zasíláme jen zajímavé novinky i cenné rady a tipy ze světa bylinek. Kdykoli se můžete odhlásit.

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Naděždě Pollečové, se sídlem Staříč 435, 739 43 Staříč, IČ 4,803407, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ostružiník obsahuje minerální látky či vitaminy a snižuje tlak
09.03.2021
Ostružiník obsahuje minerální látky či vitaminy a snižuje tlak
Ostružiník je víceletý keř z čeledi růžovitých. Jeho trnité šlahouny mohou dorůst i několika metrů. Je známý i pod názvy černá malena, ježiník, če... číst celé
Sedm pravidel pro pěstování bylinek v zimě za oknem
09.02.2021
Sedm pravidel pro pěstování bylinek v zimě za oknem
Čerstvé bylinky dodávají pokrmům chuť i vitaminy a dopřát si je můžeme i během zimy. Jejich pěstování v bytě není nijak složité, ale přesto je potřeba... číst celé
Rakytník
21.01.2021
Rakytník
Kdo by jej neznal rakytník řešetlákový - zázrak plný vitamínů, náš český citrón, první pomoc při chřipce. číst celé
Chilli neobsahuje jen kapsaicin, ale i vitaminy A, C a E
01.12.2020
Chilli neobsahuje jen kapsaicin, ale i vitaminy A, C a E
Červené, zelené i žluté, elegantně úzké i zvrásněné a bachraté, všechny mají něco společného: pálí jako ďas. Některé víc, některé míň, ale pálí. Ř... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Kde nás najdete

Kontakty
Naďa Pollečová - Bylinkovyshop.cz
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.