Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
09.03.2021
Ostružiník obsahuje minerální látky či vitaminy a snižuje tlak
Ostružiník je víceletý keř z čeledi růžovitých. Jeho trnité šlahouny mohou dorůst i několika metrů. Je známý i pod názvy černá malena, ježiník, če... číst celé
09.02.2021
Sedm pravidel pro pěstování bylinek v zimě za oknem
Čerstvé bylinky dodávají pokrmům chuť i vitaminy a dopřát si je můžeme i během zimy. Jejich pěstování v bytě není nijak složité, ale přesto je potřeba... číst celé
21.01.2021
Rakytník
Kdo by jej neznal rakytník řešetlákový - zázrak plný vitamínů, náš český citrón, první pomoc při chřipce. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Zasíláme jen zajímavé novinky i cenné rady a tipy ze světa bylinek. Kdykoli se můžete odhlásit.

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ostružiník obsahuje minerální látky či vitaminy a snižuje tlak
09.03.2021
Ostružiník obsahuje minerální látky či vitaminy a snižuje tlak
Ostružiník je víceletý keř z čeledi růžovitých. Jeho trnité šlahouny mohou dorůst i několika metrů. Je známý i pod názvy černá malena, ježiník, če... číst celé
Sedm pravidel pro pěstování bylinek v zimě za oknem
09.02.2021
Sedm pravidel pro pěstování bylinek v zimě za oknem
Čerstvé bylinky dodávají pokrmům chuť i vitaminy a dopřát si je můžeme i během zimy. Jejich pěstování v bytě není nijak složité, ale přesto je potřeba... číst celé
Rakytník
21.01.2021
Rakytník
Kdo by jej neznal rakytník řešetlákový - zázrak plný vitamínů, náš český citrón, první pomoc při chřipce. číst celé
Chilli neobsahuje jen kapsaicin, ale i vitaminy A, C a E
01.12.2020
Chilli neobsahuje jen kapsaicin, ale i vitaminy A, C a E
Červené, zelené i žluté, elegantně úzké i zvrásněné a bachraté, všechny mají něco společného: pálí jako ďas. Některé víc, některé míň, ale pálí. Ř... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Kde nás najdete

Kontakty
Naďa Pollečová - Bylinkovyshop.cz
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.