Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
09.03.2021
Ostružiník obsahuje minerální látky či vitaminy a snižuje tlak
Ostružiník je víceletý keř z čeledi růžovitých. Jeho trnité šlahouny mohou dorůst i několika metrů. Je známý i pod názvy černá malena, ježiník, če... číst celé
09.02.2021
Sedm pravidel pro pěstování bylinek v zimě za oknem
Čerstvé bylinky dodávají pokrmům chuť i vitaminy a dopřát si je můžeme i během zimy. Jejich pěstování v bytě není nijak složité, ale přesto je potřeba... číst celé
21.01.2021
Rakytník
Kdo by jej neznal rakytník řešetlákový - zázrak plný vitamínů, náš český citrón, první pomoc při chřipce. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Zasíláme jen zajímavé novinky i cenné rady a tipy ze světa bylinek. Kdykoli se můžete odhlásit.

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Naděždě Pollečové, se sídlem Staříč 435, 739 43 Staříč, IČ 43803407, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    •  
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ECOMAIL.CZ, se sídlem Na Zderaze 15,120 00, Praha 2
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ostružiník obsahuje minerální látky či vitaminy a snižuje tlak
09.03.2021
Ostružiník obsahuje minerální látky či vitaminy a snižuje tlak
Ostružiník je víceletý keř z čeledi růžovitých. Jeho trnité šlahouny mohou dorůst i několika metrů. Je známý i pod názvy černá malena, ježiník, če... číst celé
Sedm pravidel pro pěstování bylinek v zimě za oknem
09.02.2021
Sedm pravidel pro pěstování bylinek v zimě za oknem
Čerstvé bylinky dodávají pokrmům chuť i vitaminy a dopřát si je můžeme i během zimy. Jejich pěstování v bytě není nijak složité, ale přesto je potřeba... číst celé
Rakytník
21.01.2021
Rakytník
Kdo by jej neznal rakytník řešetlákový - zázrak plný vitamínů, náš český citrón, první pomoc při chřipce. číst celé
Chilli neobsahuje jen kapsaicin, ale i vitaminy A, C a E
01.12.2020
Chilli neobsahuje jen kapsaicin, ale i vitaminy A, C a E
Červené, zelené i žluté, elegantně úzké i zvrásněné a bachraté, všechny mají něco společného: pálí jako ďas. Některé víc, některé míň, ale pálí. Ř... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Kde nás najdete

Kontakty
Naďa Pollečová - Bylinkovyshop.cz
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.